Κηπουρός: «Κρατάμε μόνο τους βαθμούς»
«Ευτυχώς για εμάς γίναμε κακοί δαίμονες του Παναθηναϊκού, πήραμε μία νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός και έρχεται στο τέλος του το πρωτάθλημα τα καλά αποτελέσματα μετράνε πολύ.
Σίγουρα σήμερα δεν ήμασταν καλοί όμως κρατάμε τους 3 βαθμούς. Ακόμα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε 3 ματς ακόμα να κερδίσουμε και θα κάνουμε στο τέλος το ταμείο, το οποίο ελπίζω θα ικανοποιήσει τόσο εμάς, όσο και τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας.
Πιστεύω πως σήμερα κλειστήκαμε πολύ πίσω, κάτι που ίσως δεν ήταν σωστό. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση, ήμασταν και κάπως τυχεροί. Μετράει το 3ποντο και μόνο σήμερα.
Σίγουρα περιμέναμε πιο δυνατό τον Παναθηναϊκό πολύ καλύτερο, ίσως να έφταιξε και το γρήγορο τέρμα που πετύχαμε, μπορεί να τον αποσυντόνισε. Εμείς στην συνέχεια είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κρατάμε όπως είπα τους 3 πόντους που μας ικανοποιούν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
