Με Κορδέρο στη Λιβαδειά
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με τους Κορδέρο και Τσουμάγκα στην αποστολή θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και ο Έβαλντ Λίνεν τους πήρε μαζί του.
Οι δύο παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών (προσαγωγούς ο Κορδέρο, κοιλιακούς Τσουμάγκα) και η παρουσία τους στην αποστολή ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Τελικά και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά και ο Γερμανός τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Παυλής που έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο τιμωρημένος Ρότζερ Γκερέιρο.
Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Ρίκκα, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Καραλής, Φούντας, Πετρόπουλος, Κατσικοκέρης, Σταματής, Φουρτάδο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κόντης: «Είμαι συλλέκτης τροπαίων, σημαντικό για το ποδόσφαιρο να έχουμε εικόνες όπως αυτή με τον Μάριο Ηλιόπουλο»
- Νίκολιτς: «Κάποιοι ίσως έχουν το μυαλό τους ακόμα στους εορτασμούς, να βγούμε όλοι από αυτόν τον τρόπο σκέψης»
- ΑΕΚ - ΟΦΗ (Τελικός Super Cup): Τα highlights από τη νίκη των Κρητικών στα πέναλτι
