«Γκάζια» Μίτσελ και... στημένα

«Γκάζια» Μίτσελ και... στημένα

Gazzetta team
«Γκάζια» Μίτσελ και... στημένα

bet365

Ημέρα για... φωνές ήταν η χθεσινή στο Ρέντη, με τον Μίτσελ να εκφράζει τα παράπονά του στους παίκτες για τα λάθη στους τελευταίους αγώνες, ενώ έκανε και «ιδιαίτερα» για τα στημένα.

Οι παίκτες των πρωταθλητών τα... άκουσαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Παρασκευής από τον Ισπανό τεχνικό. Οι άσχημες εμφανίσεις πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν πέρασαν αψήφιστα από τον Μίτσελ, ο οποίος έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που είχαν αρκετή δουλειά στη χθεσινή προπόνηση. Αρχικά ο 50χρονος τεχνικός τους μάζεψε δείχνοντας τους σε βίντεο τα λάθη που έκαναν στα ματς με ΟΦΗ, ΠΑΣ, ΑΕΚ και Κέρκυρα, εστιάζοντας στις στημένες φάσεις, ιδίως όταν η ομάδα βρισκόταν στην επίθεση, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Εκεί είχε τα πιο σοβαρά παράπονα ο Μίτσελ, που κράτησε μάλιστα τους παίκτες του μετά το τέλος του προγράμματος για ακόμα μισή ώρα, κάνοντας έξτρα δουλειά στα στημένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα