«Νίκη για να ξεμπερδεύουμε»

«Νίκη για να ξεμπερδεύουμε»

Gazzetta team
«Νίκη για να ξεμπερδεύουμε»

bet365

Ο αγώνας στη Λιβαδειά είναι ακόμη ένας τελικός για την ΑΕΚ και ο Παύλος Μητρόπουλος θέλει τη νίκη για να καθαρίσει το θέμα της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο μέσος της Ένωσης.

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Είναι ένας ακόμα τελικός. Ξέρουμε ότι παίρνοντας τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι, 95% έχουμε μείνει στην κατηγορία, οπότε για μας είναι ένα κομβικό ματς μετά τη Βέροια. Πρέπει να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Σ' αυτά τα ματς η τακτική και η τεχνική έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αυτά τα ματς κρίνονται στη δύναμη και στο πάθος. Η αλλαγή προπονητή άλλοτε επηρεάζει θετικά, άλλοτε αρνητικά. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα βγει αυτό στους παίκτες. Τις πιο πολλές φορές λειτουργεί θετικά γι' αυτό και για μας αποτελεί έναν ακόμα λόγο πίεσης και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι».

Η νίκη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά με σκορ 1-0 πληρώνει 6.00 στη mybet

Για την κακή εικόνα της ΑΕΚ στα περισσότερα εκτός έδρας ματς: «Ξέρουμε ότι εντός έδρας είμαστε καλύτεροι, αλλά όσο φτάνουμε προς το τέλος τα στατιστικά παίζουν μικρότερο ρόλο. Το κίνητρο που υπάρχει τις τελευταίες αγωνιστικές τα ξεπερνάει όλα και το μόνο που κοιτάμε είναι πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στον στόχο μας».

Για τον Γιώργο Κατίδη: «Αυτό που περνάει ο Γιώργος είναι πολύ δύσκολο. Το γνωρίζουμε όλοι γιατί είμαστε παιδιά της ηλικίας του και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν το εννοούσε μ' αυτό τον τρόπο. Εμείς είμαστε δίπλα του και κατά κάποιο τρόπο θα παίξουμε και γι' αυτόν. Πάντα υπάρχει αυτό το θέμα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα