Η... σειρά του Τοτσέ

Η... σειρά του Τοτσέ

Νίκος Αθανασίου
Η... σειρά του Τοτσέ

bet365

Στις αρχές της εβδομάδας ο Φάμπρι έδειξε επιθετικό δίδυμο, τις προηγούμενες μέρες Φιγκερόα και την Παρασκευή... Τοτσέ! «Σίγουροι» οι υπόλοιποι δέκα.

Αν και δεν είχε συνηθίσει τις πολλές αλλαγές στις πρόβες ενδεκάδας, ο Φάμπρι κάνει την... διαφορά αυτή την εβδομάδα, δοκιμάζοντας τρία διαφορετικά πράγματα για την κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Στις πρώτες προπονήσεις, το «δίδυμο» του Τοτσέ με τον Φιγκερόα έμοιαζε να «κλειδώνει». Στη συνέχεια πήρε προβάδισμα ο Αργεντινός στράικερ για την θέση του «φουνταριστού» και την Παρασκευή ήρθε η... σειρά του Ισπανού φορ!

Σε απόδοση 1.45 στην sportingbet η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά

Η υπόλοιπη ενδεκάδα, πάντως, μοιάζει σίγουρη. Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Μαρίνος, δεξιά ο Σπυρόπουλος και ο Μπουμσόνγκ με τον Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο και Ζέκα στη μεσαία γραμμή, ο Καζιγιάμα σε ελεύθερο ρόλο και στα άκρα Εσπάρθα-Μαυρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα