Πρόταση σε Κόρμπο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πρόταση σε Κόρμπο ο Παναθηναϊκός

bet365

Συνάντηση με την πλευρά του Παναγιώτη Κόρμπου είχε την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος και η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορούσε σε συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο μέσος του Λεβαδειακού βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού, αφού είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Βοιωτίας. Το ενδιαφέρον μάλιστα τον «πρασίνων» μετουσιώθηκε και σε επίσημη κρούση, αφού την περασμένη Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του 27χρονου χαφ. Η πρόταση που έγινε από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου αφορούσε σε συμβόλαιο δύο χρόνων, με την πλευρά του παίκτη ωστόσο να ζητάει τριετές, σύμφωνα με την «Sportday». Όπως όλα δείχνουν πάντως δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα και η προσφορά του Παναθηναϊκού θα είναι αυτή που πιθανότατα θα επικρατήσει. Οι πιθανότητες μάλιστα για να κλείσει το deal, φαίνεται πως είναι αρκετά αυξημένες, αφού οι δύο πλευρές πιθανότατα τα βρήκαν και στο οικονομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα