Φουλ του σκάουτινγκ στο λιμάνι!

Φουλ του σκάουτινγκ στο λιμάνι!

Δημήτρης Τομαράς
Φουλ του σκάουτινγκ στο λιμάνι!

bet365

Το πρόγραμμα πρωταθλημάτων για τον Απριλίου επεξεργάζονται στον Ολυμπιακού για να δουν σε ποια εξ αυτών θα δώσουν βάρος για... κατασκοπεία.

Στον Ολυμπιακό έχουν βάλει για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (19-22 Απριλίου) στην... ατζέντα τους οκτώ πρωταθλήματα. Μέσα σε αυτά είναι το ισπανικό και το πορτογαλικό. Φυσικά επειδή δεν είναι εφικτό να παρακολουθήσουν οι άνθρωποί του οκτώ διαφορετικές κατηγορίες μέσα σε τέσσερις ημέρες θα πρέπει να γίνει προσεκτική επιλογή με βάση τις προτεραιότητες που υπάρχουν για το καλοκαίρι.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 πληρώνει 8.00 στη mybet

Σίγουρα η... αφετηρία των προσθηκών είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία, όμως στην πειραϊκή ΠΑΕ τσεκάρουν και χώρες όπως οι Γαλλία, Πολωνία και Σερβία. Πάντως η δουλειά έχει ξεκινήσει από τώρα καθώς στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ήδη στα χέρια τους το πρόγραμμα από τα οκτώ αυτά πρωταθλήματα και κοιτάζουν το πως θα κινηθούν ως προς το κομμάτι του σκάουτινγκ. Ας μην ξεχνάμε πως στις 21 Απριλίου θα γίνει η φιέστα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα