«Προάγγελος του τελικού Κυπέλλου»

Gazzetta team
«Προάγγελος του τελικού Κυπέλλου»

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι ο προάγγελος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103fm:

«Αυτό θα είναι ένα παιχνίδι προάγγελος του τελικού στον οποίο υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να παίξουν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει επιθετικό προσανατολισμό, είναι πολύ σημαντικό ότι μπαίνουν πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου του Βορρά. Πάντως το Κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σπουδαιότητα κυρίως για το κύρος και το γόητρο των δύο ομάδων.

Οσο για τον Κλαους Αθανασιάδη δεν ξέρω γιατί δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον κ. Σάντος στο πρόσφατο παιχνίδι με την Βοσνία. Είναι όμως βέβαιο πως έχει πολλές περγαμηνές. Δεν ξέρω γιατί έχει δείξει μία στασιμότητα στα τελευταία παιχνίδια αλλά πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο γιατί έχει δυνατότητες.

Οσο για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που με τον Ολυμπιακό που μου έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη μου, θα έλεγα ότι ξεχωρίζω κυρίως δύο. Το πρώτο έγινε στις Σέρρες πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ σάρωσε τον Ολυμπιακό με σκόρ 6-1 και έδειξε πολλές επιθετικές αρετές. Και το δεύτερο ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ είχε χάσει στην Αθήνα με σκόρ 2-0 και στον αγώνα ρεβάνς είχαμε καταφέρει να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα, κερδίσαμε με σκόρ 3-0 και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Είναι όμως αμέτρητα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που ξεχωρίζουν. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι την Κυριακή και να δούμε θέαμα που ανταποκρίνεται στις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες των δύο ομάδων».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα