Τα βρίσκει με Καστίγιο

Τα βρίσκει με Καστίγιο

Gazzetta team
Τα βρίσκει με Καστίγιο

bet365

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Άρη με τον Νέρι Κασίγιο και τον εκπρόσωπό του βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι κοντά σε συμφωνία, η οποία θα προβλέπει ότι ο Μεξικανός θα εισπράξει μόνο τα δεδουλευμένα.

Η αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Καστίγιο προσέφερε το απαραίτητο έδαφος στους διοικούντες του Άρη για να διαπραγματευτούν εκ νέου με τον παίκτη. Και όλα δείχνουν ότι μέχρι τις 9 Απριλίου, όπου αναμένεται και να εκδικασθεί η υπόθεση, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συμφωνία. Προκειμένου να πάρει τα δεδουλευμένα του, δείχνει διατεθειμένος να χαρίσει τις 650.000 ευρώ και από τη στιγμή που θα ρυθμιστεί ο αριθμός των δόσεων, είναι πολύ πιθανόν το θέμα να κλείσει θετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα