Επέστρεψε λόγω... απολογίας ο Κατίδης

Επέστρεψε λόγω... απολογίας ο Κατίδης

Gazzetta team
Επέστρεψε λόγω... απολογίας ο Κατίδης

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Κατίδης, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τη Βέροια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ένωσης επέστρεψε στην Αθήνα από την Ιταλία όπου βρισκόταν, στις 6 το απόγευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης (3 μ.μ.) θα δώσει το «παρών» στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μαζί με τον παίκτη θα βρίσκεται και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να απολογηθούν αμφότεροι για τον πανηγυρισμό του 20χρονου άσου έπειτα από το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με τη Βέροια και ο οποίος παρέπεμπε σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο Κατίδης πάντως βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με τον επικεφαλής του νομικού τμήματος του Δικεφάλου, ώστε να χαράξουν κοινή υπερασπιστική γραμμή. Σε ό,τι αφορά την Ένωση, δεν αναμένεται να της επιβληθεί καμία τιμωρία, αφού δεν προκύπτει από πουθενά πως φέρει οποιαδήποτε ευθύνη, για τον Κατίδη ωστόσο θεωρείται δεδομένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα