Το... σκέφτεται ο Sokratis

Το... σκέφτεται ο Sokratis

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει το καλοκαίρι, θέλοντας προς το παρόν να βοηθήσει την Βέρντερ στη δύσκολη συνέχεια.

Είναι γνωστό ότι από τη στιγμή που η Βέρντερ δε λέει να σηκώσει κεφάλι, ο Παπασταθόπουλος σκέφτεται πολύ σοβαρά το μέλλον, που είναι πολύ πιθανό να τον βρει μακριά από την Βρέμη.

Με νέες του δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός για ακόμη μία φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει μεταγραφή, διέψευσε τις επαφές με την Φιορεντίνα, ενώ τόνισε ότι το μόνο που σκέφτεται προς το παρόν είναι να βοηθήσει την Βέρντερ στη δύσκολη συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν κινδυνεύουμε ακόμη, όμως μπορούμε να κινδυνεύσουμε. Δεν μπορώ να φανταστώ την Βέρντερ στη δεύτερη κατηγορία. Θα ήταν τρελό. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να δίνουμε πάντα το 100%. Αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω ακόμη και επιθετικός ή τερματοφύλακας θα το κάνω (στο 2-2 με την Γκρόιτερ Φιρτ είχε παίξει ως αμυντικός μέσος).

Η φυσική μου θέση, όμως, είναι στην άμυνα. Δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνο αφοσιωμένος στο να βοηθήσω την Βέρντερ να βγει από την δύσκολη κατάσταση», ήταν οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα