Χούμελς, ο εκλεκτός

Χούμελς, ο εκλεκτός

Χούμελς, ο εκλεκτός

bet365

Ο Γερμανός στόπερ της Ντόρτμουντ είναι αυτός που έχει επιλέξει η Μπαρτσελόνα για το κέντρο της άμυνάς της, με την τιμή του να φτάνει ακόμα και τα 37 εκατ. ευρώ!

Παρότι παίρνουν το πρωτάθλημα «σβηστά» και κατάφεραν να κάνουν εντυπωσιακό comeback στο Champions League και να βρεθούν στους «8», είναι φως φανάρι ότι οι Μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα φτάνοντας ακόμα και τα δέκα σερί ματς χωρίς clean sheet. Ο Πικέ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, ο αμυντικός χαφ Μασεράνο κάθε άλλο παρά σιγουριά προσφέρει στα μετόπισθεν και ο πολύς Κάρλες Πουγιόλ φέρει πάνω του τα σημάδια του αμείλικτου χρόνου, με τους τραυματισμούς να γίνονται όλο και πιο συχνοί πλέον.

Στη διοίκηση των Καταλανών γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα και αφού καθυστέρησαν ήδη έναν χρόνο να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό και άφησαν την ομάδα με μόλις δύο για μία ολόκληρη σεζόν, φαίνεται πως αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος εκεί. Οπως προκύπτει από δημοσίευμα της έγκυρης, Bild, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε που θα διαθέσει μεγάλο μέρος του μπάτζετ της για στόπερ και έχει καταλήξει στον Ματς Χούμελς της Μπορούσια.

Για τον λόγο αυτό ο Ραούλ Σανλεΐ, εκ των διευθυντών ποδοσφαίρου των Μπλαουγκράνα έχει αναλάβει να τρέξει τις διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του 24χρονου, 24 φορές διεθνή με την Nationalmannschaft, όμως η Μπάρτσα φαίνεται πως κρατάει την εξέλιξη της υπόθεσης στα χέρια της. Και αυτό γιατί -όπως έγραψε η εφημερίδα- ο παίκτης έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης 37 εκατ. ευρώ η οποία ενεργοποιήται αυτόματα σε περίπτωση που η Μπορούσια δεχθεί πρόταση μέχρι την 1η Απριλίου.

Ο Χούμελς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και παρά τις έντονες φήμες περί αποχώρησής του από το «Βεστφάλεν» στο τέλος της σεζόν, το γερμανικό κλαμπ αλλά και ο πατέρας του έχουν αρνηθεί την οποιαδήποτε επαφή με στελέχη της Μπαρτσελόνα για μεταγραφή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα