Τρεις απόντες στον Ατρόμητο

Τρεις απόντες στον Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις απόντες στον Ατρόμητο

bet365

Οι Μπάλλας, Κούτσι και Καραμάνος απείχαν από το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας του Ατρομήτου την Τρίτη.

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Ξάνθη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Κούτσι που είναι στην Εθνική της χώρας του, τον Μπάλλα που έκανε θεραπεία γιατί επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον Καραμάνο που ολοκλήρωσε την ανάρρωση έπειτα από μια επέμβαση ρουτίνας και την Τετάρτη θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει σε δύο γκρουπ στο αθλητικό κέντρο. Επίσης η ΠΑΕ Ατρόμητος ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΕΠΟ και θα εκπροσωπηθεί με έξι παίκτες της ομάδας Κ17 στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ επίλεκτων ομάδων Ελλήνων και Γερμανών φοιτητών/ποδοσφαιριστών στην γερμανική σχολή Αθηνών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ. Είναι οι: Γιαταγανάκης, Λαζαρίδης, Χολέβας, Μανιώτης, Δαλκαφούκης και Λημνιός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα