«Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Σκέποβιτς»

«Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Σκέποβιτς»

«Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Σκέποβιτς»

bet365

Με βάση δημοσιεύματα της Σερβίας ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκφράζει ζωηρό ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ της Παρτιζάν Μάρκο Σκέποβιτς.

Νέα διάσταση στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Σκέποβιτς δίνουν σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γείτονες μάλιστα, βάζουν στο παιχνίδι διεκδίκησης του διεθνούς επιθετικού της Παρτιζάν και την Μπεσίκτας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας θέλουν τον Σκέποβιτς».

Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψαν να τονίζουν ότι οι ιθύνοντες και των συλλόγων εξέφραζαν την λύπη τους για τον τραυματισμό του παίκτη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Εθνικής Σερβίας με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τον ταλαντούχο φορ να μην αγωνίζεται ούτε στο αποψινό παιχνίδι με την Σκωτία.

Επίσης, σημειώνουν ότι το κόστος μεταγραφής του 23χρονου φορ δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολύ καλές σχέσεις που έχει πλέον με την Παρτιζάν από την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα