Μπαίνει ο Αγγελούδης

Μπαίνει ο Αγγελούδης

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αναμένεται να μπει από αύριο ο Αγγελούδης, ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Ηρακλής. Πάει Παλέ το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών είναι καλά. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο διπλό του περασμένου Σαββάτου με την ομάδα Κ-20 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα (σήμερα για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε μόνος του).
Από Πέμπτη
Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Ηρακλή, ο 23χρονος αμυντικός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αύριο θα γίνει επανεξέταση της κατάστασής του και εφόσον πάνε όλα καλά δεν αποκλείεται μέχρι την Πέμπτη (28/03) να αρχίσει σταδιακά να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Σε ακινησία ο Ρένια
Από εκεί και μετά, ο Άντι Ρένια, που υπέστη εξάρθρωση ώμου, άλλες δύο μέρες θα βρίσκεται σε ακινησία. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο νεαρός Παντελής Αντωνιάδης αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης με κάποιες ενοχλήσεις.
Επανέρχονται Τάτος και Κοέλιο
Να θυμίσουμε ότι στην εντός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανθρακικό (30/03, 17:15) επανέρχονται οι Ανδρέας Τάτος και Νούνο Κοέλιο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους (ο Πορτογάλος μέσος χρωστάει μια ακόμη αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει στο ματς της 28ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι).
Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.
Στο Παλέ η ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) θα παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο (19:00), που συμπίπτει και με 99 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα