Ο Αμπντούν πήγε Παρίσι

Ο Αμπντούν πήγε Παρίσι

Δημήτρης Τομαράς
Ο Αμπντούν πήγε Παρίσι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο Παρίσι ταξίδεψε ο Τζαμέλ Αμπντούν για να δώσει προσωπικά την φανέλα στον νικητή του διαγωνισμού γνώσεων που έγινε στην επίσημη σελίδα των φανς του στο Facebook.

Την ώρα που οι γαλλικές... σειρήνες δεν έχουν σταματήσει για τον Αμπντούν, ο διεθνής χαφ αξιοποίησε το τριήμερο ρεπό του με ταξίδι στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι. Ο Αλγερινός χαφ για τον οποίο υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από ομάδες του Σαμπιονά και όχι μόνο βρέθηκε εκεί προκειμένου να παραδώσει την φανέλα στον Ραχίμ Φεγκουλί που κέρδισε το τεστ γνώσεων και έτσι πήρε από τα χέρια του αγαπημένου του παίκτη από τον Ολυμπιακό μία φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα