Και Μπάρτσα για Αγουέρο

Και Μπάρτσα για Αγουέρο

bet365

Μετά τη Ρεάλ που τον θέλει διακαώς, οι Ισπανοί βάζουν στο παιχνίδι για τον Κουν και τη Μπαρτσελόνα που αναζητά επιθετικό εξαιτίας της ενδεχόμενης πώλησης του Βίγια...

Μέχρι σήμερα και σε μόνιμη βάση, ο ισπανικός Τύπος τοποθετούσε τον Σέρχιο Αγουέρο σε περίοπτη θέση στις επιθυμίες της Ρεάλ. Για πρώτη φορά η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» ενέπλεξε τον Αργεντινό επιθετικό σε σενάριο με τη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το θέμα, ο Κουν είναι σημαντικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Νταβίδ Βίγια που πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο «Καμπ Νόου» μετά το καλοκαίρι.

Ο Αγουέρο έχει συμβόλαιο με τη Σίτι έως το 2006. Ωστόσο, δεν είναι ευτυχισμένος από την ζωή στο Μάντσεστερ και εικάζεται πως το ερχόμενο καλοκαίρι που θα γίνει κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου του, θα είναι αρνητικός. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πωληθεί άμεσα. Βέβαια τα χρήματα που θα απαιτηθούν θα είναι πολλά: μάλλον κοντά στα 50 εκατ.

Τον 24χρονο επιθετικό που είναι κολλητός με τον Λιονέλ Μέσι, τον ήθελε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη Βασίλισσα από τότε που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο. Υπήρχε όμως ρήτρα μη πώλησης του στη Ρεάλ από τους Ροχιμπλάνκος. Ο Πέρεθ εξακολουθεί να τον θέλει και είναι σίγουρο πως θα κινηθεί για επιθετικό. Το ίδιο θα κάνει και η Μπάρτσα που όμως έχει στο παιχνίδι και τον Νεϊμάρ. Το καλοκαίρι προβλέπεται να έχει μεταγραφικό «καύσωνα» στην Ισπανία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα