Πήρε Φαν Βολφσβίνκελ η Νόριτς

Θοδωρής Βασίλης
Πήρε Φαν Βολφσβίνκελ η Νόριτς

bet365

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της θα κάνει το καλοκαίρι η Νόριτς. Τα «καναρίνια» ήρθαν σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ έναντι του ποσού των 8,5 εκατ. λιρών. Την είδηση επιβεβαιώσε η Νόριτς.

Η Νόριτς βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ τις τελευταίες ημέρες για τον Ολλανδό επιθετικό και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με τον Φαν Βολφσβίνκελ να λέει το ΟΚ για τετραετές συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι.
Ο 24χρονος επιθετικός ο οποίος στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Τότεναμ έχει 14 γκολ την φετινή σεζόν με τα «λιοντάρια» και γενικότερα έχει 82 τέρματα σε 188 συμμετοχές με Σπόρτινγκ, Ουτρέχτη και Φίτεσε.
Τα «λιοντάρια» διανύουν μία τραγική χρονιά στην Πορτογαλία ενώ τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους αναγκάζουν να βγάλουν προς πώληση τους καλύτερους παίκτες. Για την μεταγραφή του 24χρονου Ολλανδού ο τεχνικός της Νόριτς, Κρις Χόουτον ανέφερε: «Είναι ένας πολύ καλός σκόρερ που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα