Ρυθμιστής ο Πίνο

Ρυθμιστής ο Πίνο

Δημήτρης Τομαράς
Ρυθμιστής ο Πίνο

bet365

Η παραμονή ή όχι του Χουάν Πάμπλο Πίνο στο ρόστερ του Ολυμπιακού το καλοκαίρι κρίνει μεταγραφή στην ομάδα. Κρίσιμη εβδομάδα για τον Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Οι πληροφορίες για δεύτερες σκέψεις από μεριάς Ολυμπιακού για την μελλοντική τύχη του Πίνο στην ομάδα δίνουν μία άλλη οπτική για τα μεταγραφικά του καλοκαιριού. Ο Μίτσελ που είχε παραπέμψει τον Κολομβιανό χαφ στην διοίκηση δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση όμως η εν γένει σαφώς βελτιωμένη στάση και συμπεριφορά του διεθνούς παίκτη τον τελευταίο καιρό ενδέχεται να λειτουργήσει στα υπέρ του.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Όπως και να έχει σε περίπτωση που ο Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας τότε δεν αποκλείεται να μην προχωρήσουν σε προσθήκη ακραίου παίκτη ποντάροντας πάνω του. Ο Ισπανός προπονητής εκτιμά τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για τα προσόντα του όμως τα ερωτήματα που τίθενται είναι για τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Εκτός από το... μέτωπο Πίνο υπάρχει και εκείνο του Ντέρεκ Μπόατενγκ. Το CAS δεν έχει βγάλει απόφαση και όσο συνεχίζεται αυτό δεν θα φτάνει η αισιοδοξία του διεθνούς Γκανέζου χαφ. Η επόμενη εβδομάδα χαρακτηρίζεται αλλά και είναι κρίσιμη διότι μπορεί να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος με τον Ολυμπιακό να θέλει από μέρους του να χρησιμοποιήσει τον παίκτη με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα