Επιστροφή Γεωργιάδη, πρόβλημα Λαζάρ

Επιστροφή Γεωργιάδη, πρόβλημα Λαζάρ

Gazzetta team
Επιστροφή Γεωργιάδη, πρόβλημα Λαζάρ

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα στο πέλμα. Πρόβλημα με Λαζάρ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (23/3), ο Γεωργιάδης ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ετό, Αποστολόπουλος και Κωνσταντινίδης, όπως και ο Γιώργος Κατσικάς. Πρόγραμμα θεραπείας έκαναν ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Δημήτρης Πέλκας.

Τα δυσάρεστα ωστόσο, ήρθαν από τον Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν συμμετείχε στον αγώνα της εθνικής Ρουμανίας απέναντι στην Ουγγαρία. Υποβλήθηκε σε ένα πρώτο κύκλο εξετάσεων, τις οποίες θα φέρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη και θα επανεξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Κώστας Σταφυλίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Ο νεαρός άσος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς αγωνίστηκε για 65 λεπτά.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα προθέρμανσης με παιχνίδια με μπάλα, διπλό σε μισό γήπεδο και τελείωσαν το πρόγραμμα με «ανοίγματα» υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Γεωργίτσα.

Στις προπονήσεις αυτών των ημερών ανέβηκαν από την ομάδα νέων τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές: οι Κιόσε, Σαββίδης, Πολύζος και Ποζατζίδης συμμετέχουν στο πρόγραμμα των «μεγάλων» μετά την καλή εμφάνιση που είχαν στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα