Το προεδρικό πλάνο για τον κόσμο

Το προεδρικό πλάνο για τον κόσμο

Δημήτρης Τομαράς
Το προεδρικό πλάνο για τον κόσμο

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδιώκει να είναι διαρκώς δίπλα στον κόσμο και ως εκ τούτου οι συζητήσεις με φιλάθλους θα συνεχιστούν. Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης η επαφή του με τους κατόχους διαρκείας.

Οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου την πληροφορία για την συνάντηση του προέδρου της ομάδας με τους κατόχους διαρκείας την Τετάρτη. Στις 7 το απόγευμα εκείνης της ημέρας στο Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει μία ανοιχτή συζήτηση μαζί τους. Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που μιλά με τον κόσμο καθώς έχει ήδη δει τους κατόχους διαρκείας, όμως η συγκεκριμένη επαφή δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στον Ολυμπιακό. Με άλλα λόγια στο παρελθόν δεν είχε πραγματοποιηθεί ποτέ ανάλογη συζήτηση με κατόχους διαρκείας.

Εκτός των άλλων πάντως ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας βλέπει κατά καιρούς και τους οργανωμένους. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανοιχτές συζητήσεις γιατί θέλει να πιάνει απευθείας τον παλμό του κόσμου και να είναι κοντά του. Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπαίνουν στον χώρο της συνάντησης, δηλαδή στο γήπεδο, με το εισιτήριό τους, όπως τους έχει ήδη διευκρινιστεί αφού έχουν προσκληθεί για την συνάντηση από τους αρμόδιους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα