Μέσω μπαράζ στη Βραζιλία!

Θοδωρής Βασίλης
Μέσω μπαράζ στη Βραζιλία!

bet365

Μετά την ήττα από την Βοσνία η πρώτη θέση στον όμιλο δυσκόλεψε αφάνταστα και πλέον όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr η Εθνική τρέχει για τη δεύτερη θέση και τα μπαράζ κόντρα στην Σλοβακία που ακολουθεί.
Αντίπαλος της Ελλάδος είναι η Σλοβακία που είναι δύο βαθμούς πίσω με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της «γαλανόλευκης», αφού και καλύτερη ομάδα έχει, αλλά κι ευκολότερο πρόγραμμα. Και αυτό γιατί η Σλοβακία έχει να αντιμετωπίσει δύο φορές την Βοσνία, ενώ στη συνέχεια έρχεται στην Ελλάδα.
6η αγωνιστική
Η Ελλάδα θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της μετά την ήττα από την Βοσνία και να επικεντρωθεί στο νέο εκτός έδρας παιχνίδι που έχει. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ταξιδεύει στην Λιθουανία και θα ψαξει για τη νίκη που θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς μπροστά από την Σλοβακία. Το παιχνίδι είναι πονηρό, η Λιθουανία έκανερ ήδη ζημιά στην Σλοβακία και αν δεν δοθεί η ανάλογη προσοχή τότε μπορεί να την κάνει και στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα οι Σλοβάκοι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν και να προσθέσουν τρεις βαθμούς.
Λιθουανία-Ελλάδα
Λιχτενστάιν-Σλοβακία
7η αγωνιστική
Στη συνέχεια ξεκινάει δύο εύκολα παιχνίδια για την Ελλάδα αφού επόμενος αντίπαλος είναι το Λιχτενστάιν κι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αντίθετα, η Σλοβακία θα δοκιμάζεται στην Βοσνία και λογικά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα, και γενικότερα θα είναι έκπληξη αν πάρει βαθμό ή βαθμούς.
Λιχτενστάιν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
8η αγωνιστική
Άλλους τρεις βαθμούς αναμένεται να προσθέσει η Ελλάδα υποδεχόμενη την Λετονία την ώρα που η Σλοβακία θα έχει δεύτερο δύσκολο παιχνίδι με την Βοσνία ξανά, αλλά αυτή την φορά στην έδρα της. Οι Βόσνιοι μπορεί να εμφανιστούν χαλαροί έχοντας ουσιασιτκά εξασφαλίσει την πρώτη θέση και οι Σλοβάκοι να το εκμεταλλευτούν, αλλά δύσκολα θα προλάβουν την Ελλάδα.
Ελλάδα-Λετονία
Σλοβακία-Βοσνία
9η αγωνιστική
Μία αγωνιστική πριν το πέσιμο της αυλαίας και η Σλοβακία θα έρθει να τα παίξει όλα για όλα αν και ίσως η διαφορά να είναι τέτοια που και η νίκη να μην κάνει τίποτα για την παρέα του Χάμσικ, αφού λογικά η ομάδα του Σάντος θα έχει απόσταση ασφαλείας.
Ελλάδα-Σλοβακία
10η αγωνιστική
Τελευταία αγωνισιτκή του ομίλου και η Ελλάδα θα κλειδώνει την δεύτερη θέση απέναντι στο Λιχτενστάιν και θα προετοιμάζεται για τα μπαράζ που οδηγούν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Έτσι, λογικά πάντα, το ματς της Σλοβακίας με την Λετονία θα είναι αδιάφορο.
Ελλάδα-Λιχτενστάιν
Λετονία-Σλοβακία

 

Τελευταία Νέα