Ούγκο Βιάνα για Παναθηναϊκό

Ούγκο Βιάνα για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ούγκο Βιάνα για Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» για την ενίσχυση του κέντρου του και σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ούγκο Βιάνα.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να «χτενίζουν» την πορτογαλική αγορά, μέσω του Ούγκο Βαρέλα για την μεταγραφική τους ενίσχυση. Προτεραιότητα φαίνεται ότι έχει δοθεί σε παίκτη που μπορεί να προσφέρει τόσο ως «8άρι», όσο όμως και ως «10άρι» και ο εκλεκτός φαίνεται ότι έχει ήδη βρεθεί. Αυτός μάλιστα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν στο πρωτάθλημα της ιβηρικής χερσονήσου και σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι ο Ούγκο Βιάνα, όπως αναφέρει το «Goal».

Ο 30χρονος μέσος δεν είναι η πρώτη φορά πάντως ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, αφού το καλοκαίρι του 2010 βρισκόταν ξανά σε επαφές με το Τριφύλλι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεσή του. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου ο οποίος πέρασε στο παρελθόν και από την Βαλένθια, λήγει το καλοκαίρι, ενώ τη φετινή σεζόν έχει 22 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα της Μπράγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα