«Οι Βόσνιοι να φοβούνται την Ελλάδα!»

Gazzetta team
«Οι Βόσνιοι να φοβούνται την Ελλάδα!»

bet365

Ο Βασίλης Πλιάτσικας μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής με την Βοσνία, τόνισε ότι το ματρς δεν είναι τελικός και υποστήριξε ότι θα πόνταρε στο διπλό!

Ο μέσος της Σάλκε μίλησε στον Sentra FM για το βραδινό ματς, εξέφρασε την ανησυχία του για τον φανατισμένο κόσμο, αλλά υπογράμμισε ότι η Εθνική μας έχει ψυχολογία νικητή.

Αναλυτικά:
Σχετικά με το αν το σημερινό ματς με την Βοσνία έχει την ίδια σημασία με τον αγώνα στην Ουκρανία το Νοέμβριο του 2009:
«Δεν είναι τελικός όπως στην Ουκρανία που ήταν μπαράζ οι αγώνες. Το συγκεκριμένο ματς είναι σε φάση ομίλων και δεν κρίνεται η πρόκριση ακόμα. Αυτό θα κριθεί και από τα άλλα παιχνίδια».
Για το αν φοβάται την Βοσνία είπε:
«Όχι, η Ελλάδα έχει το πνεύμα του νικητή, αυτοί πρέπει να φοβούνται εμάς. Η ομάδα έχει ψυχολογία νικητή και ο καθένας από τους παίκτες έχει εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια και ξέρει τι πρέπει να κάνει».
Για το 4-3-3, που επέλεξε να παίξει ο Φερνάντο Σάντος και τον Χολέμπας, που θα αγωνιστεί σε θέση αριστερού χαφ, όπως επί εποχής Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό:
«Δεν μπορώ να κρίνω θέματα τακτικής. Για να παίξει έτσι ο Σάντος το έχει σκεφτεί πολύ καλά. Ο Χολέμπας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές θέσεις».
Για το αν ο Χολέμπας με τον Ολυμπιακό είναι καλύτερος ως αριστερό μπακ ή χαφ:
«Στην αρχή έκανε πολύ καλά παιχνίδια ως αριστερός μπακ, μερικά ίσως δεν του βγήκαν και για αυτό του άλλαξαν θέση»
Για το αν ταιριάζει καλύτερα στην Εθνική το 4-3-3 ή το 4-4-2:
«Εξαρτάται από το παιχνίδι. Ο αγώνας με την Βοσνία είναι μια αναμέτρηση εκτός έδρας και ο Σάντος δεν θα ανοιχτεί και θα παίξει συντηρητικά»
Για το ποιος παίκτης τον προβληματίζει από την Εθνική Βοσνίας και αν είναι «απειλή» ο Ντζέκο:
«Με ανησυχεί ο κόσμος που είναι πολύ φανατισμένος και το μικρό γήπεδο. Δεν είναι ο Ντζέκο που μπορεί να είναι πρόβλημα, μπορεί κάποιος που δεν είναι όνομα και να βρεθεί σε καλή μέρα χωρίς κάνεις να το περιμένει».
Για το σε ποιο αποτέλεσμα θα πόνταρε σήμερα:
«Στο διπλό, πολλές φορές σε αγώνες που κανείς δεν περίμενε να νικήσουμε εμείς περνάμε πάντα το διπλό».
 

Τελευταία Νέα