«Ανάσα» στον Δώνη

«Ανάσα» στον Δώνη

Gazzetta team
«Ανάσα» στον Δώνη

bet365

Η ανακοίνωση στήριξης που εξέδωσε ο Ιβάν Σαββίδη αποτέλεσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τις αντιδράσεις του κόσμου και σκεφτόταν όλα τα ενδεχόμενα.

Η συνάντηση του Τσιστιακόφ με τον Δώνη το απόγευμα της Πέμπτης έδωσε σε αρκετούς το έναυσμα για να κάνουν σενάρια αποχώρησης του Έλληνας τεχνικού, γεγονός που φυσικά προκάλεσε διαψεύσεις. Η δήλωση, άλλωστε, του Σαββίδη ήταν ξεκάθαρη και ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο για τον Έλληνα τεχνικό.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο θόρυβος από την απομάκρυνση του Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει κοπάσει ακόμα και ο Έλληνας τεχνικός, μετά τα απανωτά επεισόδια εις βάρος του, ήταν πάρα πολύ πιεσμένος και σκεφτόταν όλα τα ενδεχόμενα, αφού θεωρούσε ότι η στάση του κόσμου ήταν πάρα πολύ εχθρική.
Ωστόσο, η ξεκάθαρη στήριξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ του έδωσε αυτοπεποίθηση, αν και μένει να δούμε αν θα αλλάξει η στάση των οπαδών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα