Μόνο με θαύμα ο Αργυρόπουλος

Μόνο με θαύμα ο Αργυρόπουλος

bet365

Σχεδόν αδύνατη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Αργυρόπουλο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αφού ο παίκτης του Πλατανιά έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μπαίνει η προετοιμασία του Πλατανιά, με τους ερυθρόλευκους να προπονούνται και σήμερα στο κέντρο του Μάλεμε, χωρίς τον τραυματία Αργυρόπουλο.

Ο ποδοσφαιριστής των νεοφώτιστων συνεχίζει να κάνει θεραπεία, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο, έως και αδύνατο, να προλάβει την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Για να αλλάξουν τα δεδομένα θα χρειαστεί ένα... θαύμα, ώστε να παρουσιάσει τρομερή βελτίωση η κατάστασή του στο επόμενο 24ωρο.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα ενόψει Παναθηναϊκού, αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Μαρσέλο Λαμπάρθε. Έτσι, θα γίνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το πρόβλημα, με ευχή όλων να μην είναι θλάση, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα απουσιάσει για ένα σημαντικό διάστημα.

Τέλος, για ακόμα μία φορά έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος όμως έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας, με το χρονικό περιθώριο που του... προσφέρει η διακοπή του πρωταθλήματος να μοιάζει σωτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα