Συμφώνησε με Βούζα ο Θρασύβουλος

Gazzetta team
Συμφώνησε με Βούζα ο Θρασύβουλος

bet365

Ο Βασίλης Βούζας είναι ο νέος προπονητής του Θρασύβουλου και αντικαταστάτης του Στάθη Σταθόπουλου καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας της Φυλής.

Ο 47χρόνος προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά στον Ηρακλή Ψαχνών και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας στα τέλη Οκτωβρίου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των «πρασίνων» Σωτήρη Μασούρη και το μόνο που απομένει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το εαν ο νέος κόουτς του συλλόγου της Φυλής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα ή στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης απέναντι στην Καλλιθέα.

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως ο Θρασύβουλος αποτελεί την όγδοη ομάδα της Football League στην οποία θα εργαστεί αλλά και την πέμπτη από την Αθήνα (Χαϊδάρι, Ατρόμητος, Ιωνικός, Αιγάλεω).

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για το ματς με τους «βυσσινί» τέθηκε ο Αγκόλι που είναι τραυματίας και ο Αρκουμάνης που συνεχίζει τις θεραπείες με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη, με τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή να είναι υπέρ του

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα