Με τις γνωστές απουσίες

Με τις γνωστές απουσίες

Gazzetta team
Με τις γνωστές απουσίες

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για μία ακόμα μέρα το προπονητικό κέντρο του Ρέντη είχε αρκετές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των περισσότερων παικτών με τις εθνικές ομάδες.

Το πρωί της Πέμπτης (21/3) οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους εν όψει του προσεχούς ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Κανονικά γυμνάστηκαν όσοι συμμετείχαν στον πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης, αρχικά.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο, δουλεύοντας την επιθετική και αμυντική τους λειτουργία.

Την Παρασκευή (22/3) οι παίκτες του Μίτσελ θα γυμναστούν στις 10:30.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα