Αισιόδοξος ο Μπόατενγκ

Αισιόδοξος ο Μπόατενγκ

Αισιόδοξος ο Μπόατενγκ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Κουβέντα με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό είχε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (20/3) ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα παίξει σύντομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», ο Γκανέζος μέσος πιστεύει ότι μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ και θα προλάβει να παίξει στα τελευταία έξι ματς της φετινής σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μπόατενγκ έχει πάρει θετικά μηνύματα από τον μάνατζερ και τον δικηγόρο του, που χειρίζονται τη υπόθεσή του στο CAS και στη FIFA. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του σε δέκα περίπου μέρες θα πάρει την άδεια από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να παίξει με τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα