«Κάναμε φανταστικό παιχνίδι»

«Κάναμε φανταστικό παιχνίδι»

Gazzetta team
«Κάναμε φανταστικό παιχνίδι»

bet365

Ικανοποιημένος ήταν ο Μπερντ Στορκ από την εμφάνιση των παικτών του στο «Βίλα Παρκ», με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει τα εύσημα στους «ερυθρόλευκους» παρά την ήττα.

«Δυστυχώς, αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια της διοργάνωσης παρ' ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια πολύ καλή προσπάθεια. Δεν ήμασταν τυχεροί, δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Οι παίκτες της Αστον Βίλα πρέσαραν πολύ καλά και μας δημιούργησαν προβλήματα. Μετά το 35’ ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Γκίνο. Κάναμε συνολικά ένα φανταστικό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Καραγκούνης είπε: «Μπορούμε να κρατήσουμε την πολύ καλή μας εμφάνιση, το πώς σταθήκαμε και λίγο την ατυχία που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε. Έχουμε την ομάδα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο άλλα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που πρέπει. Ο κόσμος ήταν φανταστικός σήμερα. Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους. Μακάρι να έφυγαν με ψηλά το κεφάλι για την προσπάθεια που κάναμε και τους ευχαριστούμε για όλα».

Άλλος ένα νεαρός άσος των «ερυθρολεύκων» ο Νίκος Ιωαννίδης ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ καλό ματς, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, φάγαμε ένα γρήγορο γκολ χωρίς να το καταλάβουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τα δώσαμε όλα, θέλαμε να πάμε μέχρι την Ιταλία, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε το πρωτάθλημα. Για τον κόσμο θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι κοντά μας σε όλα. Στην Αγγλία ήταν και πάλι κοντά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα