Μερική ρήξη ο Αθανασίου

Φώτης Καρακούσης
Μερική ρήξη ο Αθανασίου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Από δύσκολο έως απίθανο είναι για τον Αθανασίου να προλάβει το εκτός έδρας ματς με την Βέροια, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στην ποδοκνημική.

Χωρίς τον Αντώνη Αθανασίου θα παραταχθεί εκτός εξαιρετικού απροόπτου η Κέρκυρα στο ματς με την Βέροια στην Ημαθία. Ο νεαρός μέσος είχε υποβληθεί σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στην ποδοκνημική και οι πιθανότητες να προλάβει να παίξει στις 31/3 είναι ελάχιστες.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το ματς αυτό, από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης. Όσον αφορά τους υπόλοιπους ο Μπουκουβάλας ακολούθησε το περισσότερο πρόγραμμα, ο Γκέσιος γυμνάστηκε χαλαρά, καθώς στο φιλικό με την Κασσιώπη υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του χεριού, ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Γιάντσης, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα