Το μέλλον τους ανήκει...

Το μέλλον τους ανήκει...

Gazzetta team
Το μέλλον τους ανήκει...

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού το πάλεψαν, είχαν ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά μια στιγμή αδυναμίας έφερε την ήττα 1-0 από την Αστον Βίλα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ! Εξαιρετική εμφάνιση και υποσχέσεις!

Βρέθηκε μια ανάσα από τα ημιτελικά, ωστόσο η έλλειψη τύχης και μια στιγμή αδυναμίας κράτησαν τους Νέους του Ολυμπιακού μακριά από το όνειρο. Ηττα στο Βίλα Παρκ 1-0 από την Αστον Βίλα, με την ομάδα του Μπερντ Στορκ να κερδίζει εντυπώσεις, όπως και οι οπαδοί της ομάδας που... πήραν την μάχη της εξέδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, μπήκε δυνατά, αλλά μόλις στο 12' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Λάθος της άμυνας και ο Μπερκ με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ. Αν και πίσω στο σκορ, οι παίκτες του Στορκ πήραν τον έλεγχο, πίεσαν ψηλά και άρχισαν να απειλούν. Η πρώτη καλή φάση του ματς-εκτός του γκολ- ήταν για τον Ολυμπιακό στο 35', αλλά το ωραίο πλασέ του Ιωαννίδη κατέληξε μόλις άουτ. Ιδια κατάληξη και το σουτ του Λυκογιάννη τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι Πειραιώτες μπήκαν ορεξάτοι στην επανάληψη, πίεσαν και στο 48' έιχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά το γυριστό του Ιωαννίδη κατέληξε άουτ! Ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά και στο 54' είχε τεράστια φάση για το 1-1, αλλά η σουτάρα του Γκίνο βρήκε το δοκάρι! Ο Γκίνο είχε πολύ καλή φάση και στο 63', όχι όμως και τύχη αφού το καλό σουτ κατέληξε άουτ! Κάπου εκεί η Βίλα εκμεταλλεύτηκε σημάδια κόπωσης, βγήκε μπροστά, αλλά ο Χουτεσιώτης ήταν εξαιρετικός στις ευκαιρίες των Καράδερς και Ρόμπινσον. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, ο Ολυμπιακός έφυγε με το κεφάλι ψηλά και το μέλλον ανήκει στους παίκτες του Στορκ!

Αστον Βίλα: Γουάτκιντς, Γουέμπ, Κινσέλα, Λάιντεν, Ντόνασιεν, Λιούς (82' Μπέιτμαν), Μπάρτον, Κάραδερς, Ρόμπινσον, Μπιουρκ, Γκρέαλις

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (72' Παίδάκης), Βουτσιώτης , Γκίνο (72' Βέργος), Λύρας (72' Πασαλίδης), Ιωαννίδης

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα