«Να σπάσω την άμυνα της Ελλάδας»

«Να σπάσω την άμυνα της Ελλάδας»

«Να σπάσω την άμυνα της Ελλάδας»

bet365

Ο Τζέκο σέβεται την Ελλάδα, αλλά στέλνει το δικό του απειλητικό στους διεθνείς μας. Ο Βόσνιος σταρ μιλά στο gazzetta.gr για τον... αμυντικό πονοκέφαλο και τους παίκτες του Σάντος!

Η Ζένιτσα στις... φλόγες, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και οι Βόσνιοι ετοιμάζονται για μια καυτή βραδιά που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση! Ο ηγέτης της ομάδας, Εντιν Τζέκο μίλησε στο gazzetta.gr για τον... τελικό με την Ελλάδα, την άμυνα που προκαλεί... πονοκεφάλους και το έμπειρο σύνολο που μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

- Πιστεύεις πως το ματς της Παρασκευής είναι τελικός και για τις δυο ομάδες;

«Δεν θα το χαρακτήριζα τελικό το παιχνίδι. Είναι πολύ κρίσιμο, ο νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά αν έρθει... 0-0 τότε πολλά θα κριθούν από την Σλοβακία! Είναι σίγουρο πάντως πως και η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει»

- Τι σε ανησυχεί περισσότερο από την Ελλάδα;
«Το γεγονός πως διαθέτει μια πολύ σκληρή άμυνα, μας κάνει να σκεφτόμαστε πως θα την διασπάσουμε για να σκοράρουμε. Εχει μια ομάδα πολύ δεμένη, ξέρει να λειτουργεί αμυντικά εκτός έδρας και αυτό θα δούμε στο ματς»

Σε τι κατάσταση είναι η Βοσνία;
«Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, περιμένουμε με αγωνία το ματς, θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο και με τον κόσμο δίπλα μας να κερδίσουμε. Ολοι οι παίκτες ανυπομονούμε για την νίκη και θέλουμε να το δείξουμε στο γήπεδο»

- Ξεχωρίζεις κάποιον παίκτη από την Ελλάδα; Πιστεύεις πως μπορεί να κάνει κάποιος την διαφορά στο ματς;
«Δεν θέλω να σταθώ σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, τόσο ο Σαμαράς όσο και οι Καραγκούνης, Τοροσίδης είναι παίκτες που κάνουν μεγάλη καριέρα. Η Ελλάδα όμως είναι μια ομάδα συνόλου, με εξαιρετικό προπονητή και καλοδουλεμένη ομάδα. Δεν στέκεται σε προσωπικότητες, αλλά σε σκληρή δουλειά, την πειθαρχία... Αυτό είναι πιο ανησυχητικό...»

-Αν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί;
«Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ομάδα, από την κατάκτηση του EURO και έπειτα συμμετέχει σε μεγάλες οργανώσεις. Ολοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα, διαθέτει εμπειρία και ξέρει να διαχειρίζεται παιχνίδια. Πιστεύω όμως πως αν κάνουμε εμφάνιση ανάλογη όπως με Γαλλία, Σλοβενία, Λετονία μπορούμε να κερδίσουμε. Θέλει υπομονή, εξυπνάδα και σωστή τακτική...».

-Πιστεύεις πως θα σκοράρεις;
«Θέλω να κερδίσει η Βοσνία και αν σκοράρω θα είναι καλά. Βέβαια, θέλω πολύ να το κάνω τόσο για την ομάδα μου όσο και για τον κόσμο που στέλνει πολλές ευχές για τα γενέθλιά μου. Θέλω να βάλω γκολ και να τους το αφιερώσω, θέλω να δω την ομάδα μου στο Μουντιάλ».

*Ευχαριστούμε για την βοήθεια τον συνεργάτη μας στην Βοσνία, Γιάσμιν Λιγκάτα

 

Τελευταία Νέα