Πήραν στο κυνήγι τον Δώνη!

Πήραν στο κυνήγι τον Δώνη!

Πήραν στο κυνήγι τον Δώνη!

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» φυγαδεύτηκε, με τον κόσμο να παίρνει στο... κυνήγι το αυτοκίνητο με τον προπονητή της ομάδας του.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Γιώργο Δώνη για το θέμα που συγκλονίζει το σύλλογο και είναι η δικοπή της συνεργασίας με τον πρώην αρχηγό της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δε διέκοψαν την προπόνηση ωστόσο φώναζαν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, αλλά και κατά της ΠΑΕ και του Γιώργου Δώνη.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε οι πάντες περίμεναν να δουν πως θα αποχωρήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την Μεσήμβρια. Ο Δώνης συνοδευόμενος από ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο "φυγαδεύτηκε", αρνούμενος να κατέβει και να μιλήσει. Αυτό ανέβασε τα πνεύματα περισσότερο με μερικούς να χτυπάνε το αυτοκίνητο και αρκετούς από αυτούς φιλάθλους να τον ακολουθούν από πίσω με αυτοκίνητα και μηχανές.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα