Αποθέωση και συνθήματα κατά ΠΑΕ και Δώνη (vids)!

Αποθέωση και συνθήματα κατά ΠΑΕ και Δώνη (vids)!

Αποθέωση και συνθήματα κατά ΠΑΕ και Δώνη (vids)!

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θέλησε να ρίξει λάδι στην φωτιά, όμως οι φίλοι του «δικεφάλου» που βρέθηκαν στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου τον αποθέωσαν και φώναξαν συνθήματα εναντίον της ΠΑΕ και του Γιώργου Δώνη.

Μπήκε με το σύνθημα «Πάμπλο θρησκεία, τρομοκρατία». Άκουσε τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα όχι μόνο κατά του Γιώργου Δώνη, αλλά και κατά της ΠΑΕ. Ο ίδιος έδειξε συγκινημένος, αλλά δεν θέλησε να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά. Σήμερα ήταν η μέρα του και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ήθελε να την χαλάσει κάνοντας κακό στον ΠΑΟΚ, που και ο ίδιος τόνισε πολλές φορές έχει αγαπήσει.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού πληρώνει 8.00 στη novibet

Ο Ουρουγουανός δεν μίλησε πολύ. Λιγότερο από ένα τέταρτο, αλλά πρόλαβε να βγάλει μια πικρία για τον τρόπο που τελείωσε από τον «δικέφαλο» του βορρά. Όσον αφορά τον κόσμο, δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα, ενώ πίσω του όπως φαίνεται και στην φωτό υπήρχε ένα πανό με το πρόσωπο του Γκαρσία το οποίο έγραφε: «Pablo Garcia Fan Club, No Garcia, No Party together for ever»!

«ΠΑΟΚ στον θάνατο και την ζωή»

Αναλυτικά ο Ουρουγουανός που όπως αναφέραμε αποθεώθηκε τόσο την στιγμή την εισόδου του στην αίθουσα, όσο και όταν ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ανέφερε: «Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη ημέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄ αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος.

Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Δημήτρη και τον Διονύση. Οταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ μου είχε πει κάποιος ότι εσύ έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο Λάζαρος ένας από εμάς. Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Εφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Εχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Ερχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού; Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπου.

Τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να με έκριναν και να μου έλεγαν αν κάνω. Η οικογένειά μου είναι στεναχωρημένη, δεν είναι αυτή ζωή. Δεν μπορούμε έτσι και για τον σεβασμό που έχω στον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σαν αδερφό δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Τους φυσιοθεραπευτές, όλους. Περάσαμε στιγμές καλές και κακές, μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στην ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ στον θάνατο και στην ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα