Μάχη μέχρι τέλους στην ουρά

Θοδωρής Βασίλης
Μάχη μέχρι τέλους στην ουρά

bet365

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος και ο Άρης με τον Πανθρακικό δίνουν την δική τους μάχη για την σωτηρία. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή.

Η Κέρκυρα αυτή την στιγμή είναι ουραγός του πρωταθλήματος έχοντας διαφορά έξι βαθμών από την ομάδα που αυτή την στιγμή σώζεται (Πανθρακικός) και τα πράγματα γι αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Αντίθετα, στο ίδιο καζάνι βράζουν Άρης, Πανθρακικός, Βέροια, και ΟΦΗ, με τους «κίτρινους» αυτή την στιγμή να βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στην προτελευταία θέση έχοντας 25 βαθμούς και σχετικά δύσκολο πρόγραμμα.
Καυτή την ανάσα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου αισθάνεται ο Πανθρακικός που έχει μόλις ένα βαθμό περισσότερο και θα παίξει την παραμονή του στα δύσο συνεχόμενα ντέρμπι με Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τον ΟΦΗ στη Κομοτηνή. Όσον αφορά την Βέροια και τον ΟΦΗ είναι σε καλύτερη θέση και μπορούν να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να ανανεώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
27η αγωνιστική
Το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης αυτή την στιγμή που υποβιβάζεται, είναι ένα βαθμό πίσω από τον Πανθρακικό και τον υποδέχεται με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα της Κομοτηνής από την άλλη βολεύεται και με την ισοπαλία, αφού κρατάει τον αντίπαλό του από κάτω του και στην γραμμή του υποβιβασμού. Δύσκολο ματς έχει ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος είναι στην πεντάδα και χρειάζεται βαθμούς για να μην τον φτάσει ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα, πιο βατό είναι το ματς για την Βέροια που φιλοξενεί την ουραγό Κέρκυρα και με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.
Άρης-Πανθρακικός
Βέροια-Κέρκυρα
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα
28η αγωνιστική
Ο Άρης θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο οποίος ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι-οφ και νιώθει καυτή την ανάσα των ΠΑΣ και Παναθηναϊκού. Δύσκολο ματς έχει και η Βέροια που δοκιμάζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και λογικά θα φύγει με άδεια χέρια. Τέλος, νέο ντέρμπι παραμονής περιμένει τον Πανθρακικό ο οποίος μετά τον Άρη αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ που θα χρειάζεται βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή.
ΠΑΟΚ-Βέροια
Ατρόμητος-Άρης
Πανθρακικός-ΟΦΗ
29η αγωνιστική
Τα δύσκολα παιχνίδια για τον Άρη συνεχίζονται, αφού μετά τον Ατρόμητο ακολουθεί ο Αστέρας που παλεύει με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση στην βαθμολογία κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι αδιάφορος. Αντίθετα, αδιάφοροι μπορεί να είναι οι αντίπαλοι του Πανθρακικού (ΑΕΚ) και της Βέροιας (Πλατανιάς) που μπορεί να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και να τις πετύχουν χωρρίς κίνητρο και να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Όσον αφορά τον ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο ο οποίος επίσης με βάση και τα άλλα αποτέλεσματα να έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι-οφ.
Άρης-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Πανθρακικός
Βέροια-Πλατανιάς
ΟΦΗ-Ατρόμητος
30η αγωνιστική
Την τελευταία αγωνιστική ο Άρης ταξιδεύει στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη Ξάνθη η οποία θα σκέφτεται ήδη τις διακοπές και θα θέλει μόνο τη νίκη, αφού την ίδια ώρα ο Πανθρακικός θα υποδέχεται την υποβιβασμένη-λογικά-Κέρκυρα και θα μπορεί να πάρει τρεις εύκολους βαθμούς. Την ίδια ώρα ΟΦΗ και Βέροια θα έχουν δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Τρίπολη και ΟΑΚΑ με αντιπάλους τον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα πάρουν βαθμούς.
Ξάνθη-Άρης
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ
Πανθρακικός-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα