Επιστρέφει ο Βιντιάδης

Επιστρέφει ο Βιντιάδης

Gazzetta team
Επιστρέφει ο Βιντιάδης

bet365

Τις κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη περιμένουν άπαντες στην ΑΕΚ, αφού ο 32χρονος επιχειρηματίας αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την Αγγλία, έχοντας κάνει επαφές με τον Κιθ Χάρις.

Παρότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, δεν θέλουν να περάσει μία ακόμα Γ.Σ χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Ευελπιστούν λοιπόν ότι μέχρι τη συνέλευση της Παρασκευής ο Δημήτρης Βιντιάδης θα έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ΑΕΚ. Πρόθεση του είναι να επιδιώξει συνάντηση με Παππά και Μελλισανίδη τυο αργότερο μέχρι αύριο και όπως αναφέρει η SportDay, άνθρωποι από το περιβάλλον του τονίζουν ότι επιστρέφει από την Αγγλία έχοντας... κάτι καλό στα χέρια του. Αν οι συναντήσεις του πραγματοποιηθούν, είναι πιθανόν στη Γ.Σ της Παρασκευής να ανοίξει τα χαρτιά του για την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα