Επαιξε μπαλίτσα ο Αμπιντάλ

Επαιξε μπαλίτσα ο Αμπιντάλ

Επαιξε μπαλίτσα ο Αμπιντάλ

bet365

13 μήνες μετά τη μεταμόσχευση συκωτιού, ο Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε στους αγωνιστικούς χώρους, παίρνοντας μέρος στο φιλικό Μπάρτσα Β'-Ιστρ και ελπίζει στην ολική επιστροφή του..

Ηταν τέλη Φεβρουαρίου του 2012, όταν ο Ερίκ Αμπιντάλ αγωνιζόταν με την Εθνική Γαλλίας σε ένα φιλικό κόντρα στη Γερμανία. Κατά την επιστροφή του στην Ισπανία, ανακοινώθηκε τότε ότι ο Γάλλος αμυντικός θα έπρεπε να υποβληθεί εσπευσμένα σε μεταμόσχευση στο συκώτι του (σ.σ.: είχε κάνει επέμβαση για αφαίρεση κακοήθη όγκου τον Απρίλιο του 2011). Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να παίξε ποδόσφαιρο.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα πληρώνει 2.50 στη mybet

Ωστόσο, ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και με το που σηκώθηκε στα πόδια του, άρχισε προπονήσεις, ξεκινώντας το καλοκαίρι με ατομική προετοιμασία στα Πυρηναία. Τελικά κόντρα σε κάθε οιωνό και πρόβλεψη, ο Αμπιντάλ κατάφερε να παίξει, παίρνοντας μέρος με τη Μπάρτσα Β' σε ένα φιλικό κόντρα στη Ιστρ, ομάδα της Β' Γαλλίας. Τα πάντα κύλησαν ομαλά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αργά ή γρήγορα να τον δούμε και στο κανονικό πόστο του στην Α' ομάδα. Πάντως σημασία έχει ότι είναι γερός και επέστρεψε...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα