«Ο Κατίδης θέλει να είναι διαφορετικός...»

Gazzetta team
«Ο Κατίδης θέλει να είναι διαφορετικός...»

bet365

Το πρώην μέλος της διοικούσαν επιτροπής του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης, μίλησε για τον χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη και τόνισε ότι πρέπει να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Ο Κατσιαούνης γνωρίζει καλά τον Κατίδη από την κοινή θητεία τους στον Άρη και με δηλώσεις του στο Goal μίλησε για το χαρακτήρα και την αλλοπρόσαλη σκέψη του. Παράλληλα αναφέρθηκε στους «κίτρινους» και τη μάχη τους για παραμονή.

«Δεν θα μπω ξανά σε λεπτομέρειες που αφορούν το πως έφυγε από τον Άρη με την προσφυγή κι όλα αυτά. Στο παρελθόν είχα μαζί του πολύωρες συναντήσεις για διάφορα πράγματα. Του είχα μιλήσει ευθέως, γιατί υπήρξα κι εγώ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, για ορισμένα ζητήματα που είχαν να κάνουν με τη νοοτροπία. Είναι πολύ ιδιαίτερο παιδί με αλλοπρόσαλλη θα έλεγα σκέψη. Είναι ένα παιδί που θέλει πάντα πρώτους να είναι διαφορετικός. Πιστεύω αυτό που είπα πως δεν έχει καμία σχέση με την ιδεολογία που συμβολίζει η κίνηση που έκανε. Αρμοδιότεροι να κρίνουν τώρα είναι οι παράγοντες της ΑΕΚ. Αν με ρωτήσετε προσωπικά, θα σας πω ότι πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι κατακριτέο αυτό που έκανε, όμως ας μην τον σκοτώσουμε ποδοσφαιρικά. Θέλει μια ιδιαίτερη μεταχείριση και ο ίδιος και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε», τόνισε ο Κατσιαούνης.
Όσον αφορά τον Άρη, τόνισε: «Χρειαζόμαστε δυο νίκες με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης στην έδρα μας. Θέλουμε κι από τέσσερις ως έξι βαθμούς στα εκτός με Ατρόμητο και Ξάνθη. Με 9-10 βαθμούς είμαστε στο στόχο μας, γιατί είναι εις βάρος μας οι ισοβαθμίες με κάποιες ομάδες. Μιλάμε για μια ψυχοφθόρο διαδικασία που μας έχει τρελάνει όλους και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε καλά τα βράδια μας. Είναι αναγκαίο να μείνει ο σύλλογος ενωμένος αυτές τις στιγμές γιατί ο στόχος είναι κοινός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα