Τσέρισεφ και Άλεξ για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Τσέρισεφ και Άλεξ για Ολυμπιακό

bet365

Περιπτώσεις παικτών από την Β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός και δύο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι των Τσέρισεφ και Άλεξ Φερνάντεθ.

Την «πόρτα» των Μαδριλένων θέλουν να ανοίξουν οι «ερυθρόλευκοι» και ήδη μάλιστα φαίνεται πως έχουν κάποιους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» στα υπόψιν τους. Ένας από τους παίκτες που φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Μίτσελ, είναι ο «Ρώσος Ρονάλντο», όπως τον αποκαλούν στην χώρα του, Ντένις Τσέρισεφ, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Πρόκειται για 23χρονο Ρώσο αριστερό εξτρέμ, που έχει ισπανικό διαβατήριο και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός το ερχόμενο καλοκαίρι από την Ρεάλ, είτε να πουληθεί με δικαίωμα αγοράς από τους Ισπανούς. Μία επίσης περίπτωση που φαίνεται ότι τσεκάρουν οι πρωταθλητές, είναι αυτή του 20χρονου κεντρικού μέσου, Άλεξ Φερνάντεθ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως φαίνεται δεν θέλει να μείνει στην δεύτερη ομάδα των «μερένχες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα