Παναγόπουλος: «Δείξαμε ψυχή»
Ο Πανιώνιος έφυγε χωρίς βαθμό ή βαθμούς από τα Χανιά, όμως ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος κρατάει τη ψυχή που έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, όπως δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
«Οι ποδοσφαιριστές μου δεν είχαν την ηρεμία που χρειαζόταν. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Στην συνέχεια οι παίκτες μου βγαλανε έναν εκνευρισμό που δεν χρειαζόταν. Συμβαίνουν αυτά, ωστόσο προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με σκοπό να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Μετά δεχτήκαμε ένα γκολ-δώρο. Αυτο που κρατάω είναι την ψυχή που έδειξε η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο και κοιτάμε την δύσκολη συνέχεια που έχουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «κυανέρυθρων».
«Πιο δίκαιη η ισοπαλία»
Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. «Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Πλατανιά. Εμείς δεν είχαμε καθόλου ηρεμία, χάσαμε πολλές μπάλες και είχαμε αδυναμία στο να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Ωστόσο από ολιγωρία δική μας δεχθήκαμε το γκολ. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τα παιδιά πως πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.
Χάσαμε αναγκαστικά τον Καμπάνταη και κάναμε και την αλλαγή με τον Μενδρινό. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση. Κερδίσαμε χώρους και αναγκάσαμε τον Πλατανιά να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και εσωτερικές. Όπως πήγαινε το παιχνίδι έδειχνε ότι θα κρινόταν στην τελευταία λεπτομέρεια, αλλά δεχθήκαμε πάλι από στημένη φάση και ολιγωρία δική μας το δεύτερο γκολ. Πιο δίκαιο θεωρώ ότι θα ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα», ανέφερε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
