Πέταξε… 2κέφαλο αετό! (vids)

Πέταξε… 2κέφαλο αετό! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ από το 1΄είχε υπεροχή κι από το 39’ παίκτη παραπάνω, λόγω αυστηρής αποβολής του Σο! Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του και κέρδισε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό που βλέπει πιο… μακριά την Ευρώπη!

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Νίκη με 2-0 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό σε μια κατάμεστη Τούμπα που φώναζε συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία. Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν να παραβιάσουν την εστία του Καρνέζη με τον Καμαρά να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του Δικεφάλου στο 58’ και τον Βούκιτς στο 81’ να βάζει τον επίλογο στη νίκη επί των «πράσινων» που έπαιζαν με 10 παίκτες από τον 39 με την αποβολή του Σο.

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Κωνσταντινίδης και αριστερά Λινο. Κεντρικό δίδυμο οι Κατσουράνης και Σίλντεφελντ. Στη μεσαία γραμμή οι Κάτσε και Λόρενς, με τους Καμαρά και Ολίσε στις πτέρυγες, τον Λόρενς στον άξονα και τον Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Τριανταφυλλόπουλο και αριστερά τον Μαρίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπουμσόνγκ και Πίντο. Στη μεσαία γραμμή οι Μαρίνο, Ζέκα, Σο, Καζιγιάμα. Στις πτέρυγες οι Σισοκό, Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης ο Φιγκερόα

Γρήγορο ρυθμό έδωσε στο ξεκίνημα του παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με την άμυνα του να παίζει πολύ ψηλά και τους Καμαρά και Ολίσε να τρέχουν ασταμάτητα. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε πελαγωμένος και με πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και τον Φάμπρι να ωρύεται στον πάγκο του. Μάλιστα η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ με ποσοστό 67% έναντι 33% των «πράσινων». Στο9' είχαμε την πρώτη οργανωμένη επίθεση του Δικεφάλου με τον Λίνο να φεύγει από τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά πριν τον Αθανασιάδη πρόλαβε ο Πίντο έδιωξε σε κόρνερ.

Με Μαυρία και Σισοκό

Μετά την ασφυκτική πίεση του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη( από βιασύνη) των παικτών του Δώνη και να πάρει κάποια μέτρα. Το παιχνίδι των «πράσινων» έβγαινε από τους Μαυρία και Σισοκό και ελάχιστα από τον άξονα. Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου έφτασε έξω από την περιοχή του Ιτάνζ όμως το σουτ του Καζιγιάμα βρήκε πάνω στο σώμα του Φιγκερόα.

Ακίνδυνος επιθετικά

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Δικέφαλο να μη μπορεί να φτιάξει τελική προσπάθεια καθώς έφτανε μέχρι την μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού όμως ποτέ δεν έφτανε η μπάλα στον Αθανασιάδη. Ο Λάζαρ έδειχνε να μη είναι η μέρα του καθώς τα λάθη ήταν πολλά από τα δικά του τα πόδια.

Το χέρι του Λίνο και η αποβολή του Σο

Ο Παναθηναϊκός στο 39ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Σο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Στυλιάρα γιατί σήκωσε ψηλά το πόδι του και βρήκε τον Κάτσε. Ωστόσο νωρίτερα ο Λίνο σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι κάτι δεν είδε ο ρέφερι της αναμέτρησης, αλλά και οι βοηθοί του, ενώ και η δεύτερη κίτρινη είναι αυστηρή.

Έγινε η σκιά του Μαυρία

Ο Γιώργος Δώνης στην επανάληψη πέρασε στο παιχνίδι τον Αποστολόπουλο που είναι περισσότερο ανασταλτικός θέλοντας να κρατήσει τον Μαυρία που ήταν ο πιο δραστήριος σήμερα.

Έψαχνε το γκολ

Οι Θεσσαλονικείς μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έχασε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Λάζαρ έκανε το σουτ με τον Ζέκα να διώχνει με προβολή και στην συνέχεια ο Αποστολόπουλος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε λίγο άουτ. Ενώ στο 55’ ο καλά φυλασσόμενος Αθανασιάδης βγήκε έξω από την περιοχή για να πάρει μια σωστή πάσα με το σουτ του διεθνή επιθετικού να περνάει άουτ.

Καμαρά και 1-0

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε κυκλώσει τους «πράσινους» και προσπαθούσε να σπάσει την άμυνα του. Από την στιγμή που δεν υπήρχε η τελικά πάσα οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν με ατομικές προσπάθειες να πετύχει γκολ. Στο 58’ ήρθε η λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς με τον Καμαρά. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έφυγε από δεξιά έκανε σουτ με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στον Μαρίνο και κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη. Ο Καμαρά πέτυχε το δεύτερο του γκολ από την ημέρα που ήρθε στην Τούμπα.

Βούκιτς και 2-0

Ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του χωρίς όμως να απειλείται από τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Βούκιτς. Στο 81’ ο Καμαρά έκανε τη σέντρα ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, ο Καρνέζης έδιωξε πολύ ωραία, αλλά η μπάλα πήγε στον Σέρβο που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0


MAN OF THE MATCH: Καμαρά και Βούκιτς δικαιούνται το βραβείο, καθώς ο πρώτος έλυσε το πρόβλημα γκολ και ο δεύτερος τελείωσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Πέπε Σο ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους πράσινους. Ο μέσος του Παναθηναϊκού από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εκτός κλίματος. Είχε μια έντονη λογομαχία με τον Ζέκα, ενώ οι «κίτρινες» που δέχθηκε ήταν χαζές ειδικά η δεύτερη (και αυστηρή) σηκώνοντας ψηλά το πόδι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ένας Χάρης δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη. Ο Μαυρίας προσπαθούσε να βγάλει την ομάδα του από την περιοχή του, ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες όμως οι υπόλοιποι δεν έπαιρναν συμπαίκτες του δεν ακολουθούσαν.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Φάμπρι βλέποντας πως η μοναδική απειλή για την ομάδα ήταν ο Καμαρά δεν έκανε τίποτα για τον περιορίσει. Ο Τριανταφυλόπουλος δεν μπορούσε να τον κρατήσει με αποτέλεσμα να στήσει πάρτι από την δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Μιχάλης Στυλιάρας έκανε το λάθος στη φάση του 39ου λεπτού καθώς δεν είδε το χέρι του Λίνο με την συνέχεια την φάσης να έχουμε την αποβολή του Σο, η οποία και αυτή ήταν αυστηρή. Επίσης και στο δεύτερο γκολ δεν φάνηκε αν ήταν οφσάιντ ο Αθανασιάδης, καθώς η NOVA δεν έδειξε την γραμμή στην κεφαλιά του νεαρού επιθετικού. Πάντως γενικά ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία έδειξε μια... θετική διάθεση προς τους γηπεδούχους στα σφυρίγματα του, πέρα από αυτό της 2ης κίτρινης στον Σο!

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Με πρωταγωνιστές τους Καμαρά και Βούκιτς ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Παναθηναϊκό που έπαιζε από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 10 παίκτες. Το σημερινό παιχνίδι εκτός από τα δύο γκολ είχε συνθήματα υπέρ του Γκαρσία, αποδοκιμασίες για Δώνη, αλλά και νέο 4ετές συμβόλαιο για τον Σαλπιγγίδη. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και χωρίς βοήθειες από τον πάγκο σε όλη την διάρκεια του αγώνα

ΠΑΟΚ(Γιώργος Δώνης): Ιτανζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης(46’ Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά, Ολίσε(67’ Βούκιτς), Αθανασιάδης, Λόρενς

Παναθηναϊκός(Φάμπρι) Καρνέζη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνο, Ζέκα, Σο, Καζιγιάμα, Σισοκό, Μαυρίας, Φιγκερόα(67’ Εσπράθα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα