Είδε... Αστεράκια κι ο Ατρόμητος! (vids)

Είδε... Αστεράκια κι ο Ατρόμητος! (vids)

bet365

Ασταμάτητος ο Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ουσέρο και Ράγιος τα γκολ για την 5η σερί εκτός έδρας νίκη των Αρκάδων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, με ξεκάθαρη την πρόθεση να πιέσουν για να πετύχουν ένα γκολ, κάτι δηλαδή που έχει λείψει τον τελευταίο καιρό από τον Ατρόμητο, ο οποίος μετρούσε 1 τέρμα στους προηγούμενους 5 αγώνες.

Από την άλλη οι Αρκάδες έδειξαν μουδιασμένοι στα πρώτα λεπτά, ενώ ο τραυματισμός του Πιπίνη που αντικαταστάθηκε από τον Φορμίκα μόλις στο 4' αποσυντόνισε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη.

Παρόλα αυτά, η κατοχή του Ατρομήτου ήταν ανούσια, αφού οι παίκτες του Αναστόπουλου δεν μπορούσαν να νικήσουν την πολύ καλά στημένη άμυνα του Αστέρα με αποτέλεσμα να κάνουν μόλις μία καλή ευκαιρία με τον Μάντζιο στο 15'.

Ανάκαμψη και γκολ για τον Αστέρα
Αντίθετα, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έδειχναν σταδιακά να ανεβάζουν την απόδοσή τους και προειδοποίησαν με τις ευκαιρίες των Ναβάρο και Ράγιος. Αυτές δεν ήταν αρκετές για να «ξυπνήσουν» τους γηπεδούχους, που λίγο αργότερα όμως το πλήρωσαν.

Ήταν το 35ο λεπτό, όταν ο Ουσέρο έβγαλε πολύ όμορφα μέσα στην περιοχή τον Ράγιος, ο οποίος του πάτησε ξανά την μπάλα στον Ισπανό συμπαίκτη του, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Ράντμαν και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Αντεπίθεση με «Σούμπι»
Στην επανάληψη, ο Αναστυόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σουμπίνιο αντί του Μπρίτο, μία αλλαγή που πραγματικά μεταμόρφωσε τους γηπεδούχους, που πλέον έδειχναν ικανοί να απειλήσουν και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ενδεικτικό της υπεροχής των γηπεδούχων, πως μετά από 7 λεπτά στην επανάληψη, οι τελικές ήταν 6(5) για τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να μην έχουν καμία απολύτως. Κορυφαία στιγμή η τριπλή ευκαιρία στο 46', όταν ο Ουντότζι αρχικά νικήθηκε από τον Μπαντή, ενώ στην συνέχεια τα σουτ των Σουμπίνιο και Ναπολεόνι κόντραραν στους αμυντικούς του Αστέρα.

Ένα λάθος και... τέλος
Και εκεί που όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να πετύχει ένα τέρμα η γηπεδούχος ομάδα, ένα λάθος της άμυνας του Ατρομήτου έδωσε ουσιαστικά την χαριστική βολή στην ομάδα του Περιστερίου. Σε μία ανύποπτη λοιπόν φάση, ο Ράνμτμαν αν και έδειχνε να ελέγχει την πορεία της μπάλας την έχασε μέσα από τα χέρια του.

Έτσι, ο Λένσε μπήκε στην φάση, πήρε την μπάλα και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον ανατρέψει, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράγιος, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ράντμαν και να στείλει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα της ομάδας του.

Το προβάδισμα του Αστέρα ήταν πλέον μεγάλο, με τους γηπεδούχους να μην δείχνουν πως έχουν την δυνατότητα, την πίστη αλλά και την όρεξη να πετύχουν την ανατροπή, αφού το 2ο γκολ καταρράκωσε την ψυχολογία τους.

Παρά την προσπάθεια του Αναστόπουλου από τον πάγκο να εμψυχώσει τους παίκτες του, τόσο με τις οδηγίες του, όσο και με την διπλή αλλαγή στο 70', όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Επστάιν και Καραγκούνη αντί των Ναπολεόνι και Ουντόζτι, οι γηπεδούχοι παρέμεναν νωθροί και ακίνδυνοι.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να δεχτούν ακόμα ένα τέρμα που θα έδινε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Αστέρα, όμως μετά από το γύρισμα του Ναβάρο και την φοβερή έμπνευση του Ράγιος να αφήσει την μπάλα να περάσει, ο Ντε Μπλάσις... κατάφερε να αστοχήσει σε μία φάση από αυτές που δεν χάνονται. Ο Ράντμαν ήταν εξουδετερωμένος, με τον Αργεντινό να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μπροστά από την κενή εστία, όμως το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει μία ακόμα δίκαιη νίκη, η οποία τον κρατάει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη μακριά από την Τρίπολη για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία δείχνει να χτίζει χαρακτήρα μεγάλου συλλόγου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος γνώρισε την 2η ήττα του μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ εξακολουθεί να έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού στα τελευταία 6 του παιχνίδι έχει πετύχει μόνο ένα τέρμα, αυτό που του χάρισε την νίκη κόντρα στον Πανθρακικό.

MVP Ράγιος: Για ακόμα ένα παιχνίδι εκπληκτικός. Κάνει την ασίστ στο πρώτο γκολ, εκτελεί για το πέναλτι για το 2-0 και γενικά η παρουσία του ξεχωρίζει. Απίστευτη και η έμπνευσή του στην φάση στο 75' όταν αφήνει την μπάλα να περάσει από αυτόν, εξουδετερώνοντας τον Ράντμαν, άσχετα που στην συνέχεια ο Ντε Μπλάσις δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο ύψος του Σουμπίνιο: Μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε την εικόνα της ομάδας του, η οποία ξεκίνησε πλέον να πιέζει ουσιαστικά. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απειλήσει αλλά μετά το 2-0 συμπαρασύρθηκε από την ομάδα και έπεσε η απόδοσή του.

Αδύναμος κρίκος Η επιθετική λειτουργία του Ατρομήτου παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα για ακόμα μία αναμέτρηση. Μία ομάδα με τόσο ποιοτικό ρόστερ που διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δεν γίνεται να μην σκοράρει στους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες.

Η γκάφα Ράντμαν: Πολύ μεγάλο λάθος από τον εξαιρετικό κατά τα άλλα τερματοφύλακα του Ατρομήτου στην φάση του πέναλτι, αφού χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Ο Ατρόμητος εκείνη την ώρα πίεζε και όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι, όμως μετά το 2-0 χάθηκε το παιχνίδι.

Το σταργάλι: Σχετικά καλή η διαιτησία του κ. Κομίνη, καθώς δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό λάθος. Παρόλα αυτά σε κάποια φάουλ θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αυστηρός.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανιδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (46’ Σουμπίνιο), Ναπολεόνι (70’ Καραγκούνης), Ουντότζι (70’ Επστάιν), Μάντζιος.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης (5’ λ.τ. Φορμίκα), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (81’ Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72’ Καλαντζής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα