Ο Αρης έχει το Know how!

Ο Αρης έχει το Know how!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Ο Αρης έχει το Know how!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την κακή ΑΕΚ που ευτυχώς κέρδισε την Βέροια και την παραμονή αφού μόνο ο Αρης έχει το know how του υποβιβασμού…

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε και μάλιστα με τραγικό τρόπο αφού δεν απέδωσε καθόλου καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να πάρει μία αγχωτική νίκη σε βάρος της Βέροιας που επί της ουσίας θα μπορούσε να πάρει έναν βαθμό από το συγκεκριμένο ματς.

Στην Ενωση πρέπει να κάνουν άπαντες τον… σταυρό τους που υπάρχει ο Αρης και έχει το Know how στην υπόθεση υποβιβασμό και έτσι ουσιαστικά δεν κινδυνεύει η ομάδα. Διότι χάρη στην ανικανότητα του Αρη να παραμείνει στην κατηγορία, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Σούπερ Λίγκα και για την επόμενη σεζόν…
Στον αγώνα με την Βέροια οι «κιτρινόμαυροι» λόγω της πίεσης για την κατάκτηση του αποτελέσματος δεν απέδωσαν καθόλου καλό ποδόσφαιρο. Αντίθετα η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε μέτρια έως κακά επίπεδα. Θα μπορούσε σίγουρα η ΑΕΚ να έχει τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα απ’ ότι έγινε τελικά, αλλά δεν!

Επειδή όμως υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη η λίγο καλύτερη ομάδα στο ΟΑΚΑ κατάφερε να κερδίσει και να μας κάνει (ευτυχώς) να ασχολούμαστε με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Κατίδης. Δεν θα σχολιάσω καν διότι ξέρω πως το συγκεκριμένο παιδί δεν πανηγύρισε έτσι όπως φαντάζονται οι πολλοί… Και δεν μ’ απασχολεί καν για να είμαι ειλικρινής.

Ο στόχος ήταν να κερδίσει η ΑΕΚ. Κι αυτό έγινε με γκολ που σημείωσε ένα παιδί το οποίο βίωσε την απόλυτη απογοήτευση λόγω της αποδοκιμασίας ενός γηπέδου για ένα γκολ που έχασε. Σκόραρε και πανηγύρισε… Τέλος! Ούτε φασιστάκι είναι, ούτε πολιτικοποιημένο παιδί είναι (Εθνικιστής και τέτοια), απλά θέλησε να γιορτάσει το γκολ που σημείωσε με τρόπο θεώρησε ότι θα γινόταν σούσουρο. Και; ΑΝ θέλουμε μπορούμε να τον καταδικάσουμε και να τον κράξουμε για πολλοστή φορά. Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι πως η Ενωση κατέκτησε τη νίκη.

Και εμένα αυτό που με αφορά είναι πως η ΑΕΚ κέρδισε. Αυτό έπρεπε και αυτό έκανε… Μάλιστα σε συνδυασμό με την ήττα του Αρη είναι μία υπέροχη μέρα για την ομάδα αφού επιβεβαιώνεται πως ότι και να κάνει προφανώς και δεν αλλάζει ποτέ ότι φαβορί για τον υποβιβασμό θα είναι πάντα η ομάδα της Θεσσαλονίκης που το έχει… καταφέρει κι άλλες φορές και ξέρουν τον τρόπο!

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Η ομάδα χρειάζεται νίκη στην Λιβαδειά και έπειτα πάλι τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον Πανθρακικό για να τελειώσει το μαρτύριο που ζήσαμε φέτος όλη τη διάρκεια της σεζόν… Πάμε λοιπόν να ετοιμαζόμαστε για την Κυριακή της 31ης Μαρτίου και το ματς με τον Λεβαδειακό!

Δεν θ’ ασχοληθώ καν σε αγωνιστικό επίπεδο. Ημασταν μέτριοι έως κακοί και κερδίσαμε, αυτό καταδεικνύει πως η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό! Τόσο απλά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...