Βλέπει... σεντόνι η Κατάνια

Βλέπει... σεντόνι η Κατάνια

bet365

Με δύο γκολ του Γκόμες και ένα του Λόντι η Κατάνια επιβλήθηκε 3-1 της Ουντινέζε στην Σικελία και βλέπει μέχρι και... σεντόνι, αφήνονας πολύ πίσω τους μπιανκονέρι.

Μόλις ένας βαθμός χώριζε τις ομάδες πριν το παιχνίδι, όμως οι Σικελοί φρόντισαν να τους κάνουν... 4 και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο... ευρωπαϊκό όνειρο. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους Ντανίλο και Μπενάτια (παραλίγο να βάλει αυτογκόλ) να χάνουν καλές στιγμές για Κατάνια και Ουντινέζε.

Οι γκολκίπερ είχαν αρκετή δουλειά, όμως ήταν σταθεροί, με τον Μπαριέντος να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 28', όταν προ κενής εστίας κατάφερε να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν ήδη αρχίσει να πιέζουν, όμως έπεσαν πάνω στον Μπρκιτς, που μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους κράτησε το μηδέν, με τους Μέρκελ και Φαραόνι να απειλούν για την Ουντινέζε χωρίς αποτέλεσμα.

Όλα κρίθηκαν στην επανάληψη, που ξεκίνησε με γκολ για τους Σικελούς, όταν έφυγαν στην αντεπίθεση, Γκόμες και Κάστρο έπαιξαν πολύ ωραία το 1-2 και ο πρώτος άνοιξε το σκορ! Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 67' όλα τελείωσαν, όταν ξανά ο Αργεντίνος με κεφαλιά μετά από προσπάθεια και σέντρα του Μπαριέντος έκανε το 2-0.

Το 3-0 δεν άργησε από τον σπεσιαλίστα στα στημένα Λόντι, που με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπρκιτς, για να πετύχει 18 σερί του γκολ είτε με φάουλ είτε με πέναλτι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μουριέλ στο 81', με τον Κολομβιανό να σκοράρει με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα