Με Φουστέρ, «Φέτφα» και «Λύκο»
Ο Μέγιερι πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι με τους Φαίακες. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Παπάζογλου και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με έναν εκ των Μανωλά ή Σιόβα. Αριστερό μπακ θα πάει ο Λυκογιάννης. Όπως σας γράψαμε χθες ο Μοντέστο είναι ο επικρατέστερος για τον άξονα μαζί με τον Μανιάτη με τον Φουστέρ πιο μπροστά τους. Στα δύο άκρα θα είναι οι Αμπντούν και Φετφατζίδης και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.
Σε απόδοση 1.425 στην sportingbet η νίκη του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα
Υποψήφιοι για το βασικό σχήμα είναι ακόμα οι Φέισα και Μήτρογλου αν και για τον Σέρβο υπάρχουν γενικότερα σκέψεις να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του. Θυμίζουμε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κέρκυρα είναι οι: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας και Βλαχοδήμος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
