Αποδοκίμασαν τον Δώνη!

Αποδοκίμασαν τον Δώνη!

Αποδοκίμασαν τον Δώνη!

bet365

Τις αποδοκιμασίες του κόσμου δέχτηκε ο Γιώργος Δώνης από 50-60 οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονται έξω από την Τούμπα. Χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία η προπόνηση.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο, περιμένοντας τον Γιώργο Δώνη και τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός είναι από τους αγαπημένους του κόσμου, ο οποίος... αντιδρά για το ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Σε απόδοση 2.20 στην sportingbet η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Έτσι, οι οπαδοί αποδοκίμασαν τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο ο Γκαρσία δεν... τα βρίσκει. «Ήρθαν οι χθεσινοί να φάνε τον Γκαρσία, Πάτε να φάτε τον Γκαρσία όταν πέθανε η μανα του πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να παίξει με τον Παναθηναϊκό», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν προς το πρόσωπο του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου τον οποίο οι φίλοι του Δικεφάλου τον χαρακτήρισαν λίγο. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός δεν απάντησε, προχωρώντας για τα αποδυτήρια.

Χωρίς τον Γκαρσία η προπόνηση

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Τούμπα και η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε χωρίς τον Ουρουγουανό άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα