Δοκίμασε Φουρλάνο ο Φάμπρι

Δοκίμασε Φουρλάνο ο Φάμπρι

Gazzetta team
Δοκίμασε Φουρλάνο ο Φάμπρι

bet365

Στους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει καταλήξει ο Φάμπρι, ο οποίος δοκίμασε τον Φουρλάνο αντί του Καζιγιάμα. Ανακοίνωσε την αποστολή ο Ισπανός.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (16/3) ο Φάμπρι επανέφερε στο δίτερμα τον Εσπάρθα αντί του Μαυρίου, ενώ με τους βασικούς χρησιμοποίησε τον Φουρλάνο αντί του Καζιγιάμα, χωρίς ωστόσο έχει καταλήξει.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σε απόδοση 5.50 στη novibet

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καρνέζης με τους Πίντο και Μπουμσόνγκ δίδυμο των στόπερ, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ και τον Μαρίνο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή θα πάρει θέση ο Σο με τους Ζέκα και Φουρλάνο να τον πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά, ο Σισοκό θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεση, ο Εσπάρθα στο αριστερό και ο Φιγκερόα σέντερ φορ.

Το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις 5-2, ταχύτητες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τοτσέ και θεραπεία έκανε ο Ταμπάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Εκτός της 21μελούς αποστολής έμειναν οι Σεϊταρίδης, Τοτσέ, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα