«Έχω αλλάξει το παιχνίδι μου»

«Έχω αλλάξει το παιχνίδι μου»

Gazzetta team
«Έχω αλλάξει το παιχνίδι μου»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου παραδέχτηκε πως άλλαξε τρόπο παιχνιδιού για να μπορέσει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσκολία να βρίσκεται στον πάγκο.

Ο διεθνής στράικερ εξέφρασε την πεποίθησή του πως έχει βελτιωθεί, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει έμμεσα και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως είναι επαγγελματίας και αυτό που έχει να κάνει είναι να προσπαθήσει περισσότερο.

«Έχω αλλάξει πολύ όσον αφορά τον τρόπο που παίζω. Έπρεπε να βελτιωθώ και νομίζω πως τα έχω καταφέρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Εγώ οφείλω να γίνομαι κάθε φορά όλο και καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου», είπε αρχικά στη «Real» Ο 25χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή οι επιθετικοί είναι πιο κινητικοί. Αυτό προσπαθώ να κάνει κι εγώ και όπως προείπα το έχω καταφέρει. θα προσπαθήσω κι άλλο στη συνέχεια, αφού ο στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο».

Όσο για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, ανέφερε ότι: «Όλοι θέλουν να παίζουν. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι έξω τρία ματς και να παίζεις ένα. Είμαστε επαγγελματίες όμως. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσω την ομάδα. Και στην προπόνηση προσπαθώ για το καλύτερο κάθε μέρα. Και στα παιχνίδια κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα