Μέσα ο Βάλλας, ατομικό ο Πρίττας

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Βάλλας, ατομικό ο Πρίττας

bet365

Ο Σπύρος Βάλλας έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ατομικό ο Πρίττας.

Με τους φιλάθλους να είναι παρόντες, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, μέλη του Συλλόγου «Xanthifans» βρέθηκαν στα Πηγάδια και συνομίλησαν με τον Σπύρο Βάλλα, στον οποίο εξέφρασαν την πίστης τους στις δυνατότητες της Σκόντα, καθώς και τη θέληση για ένα καλό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό.

Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι, με τον αρχηγό του συλλόγου να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδης. Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο για τον Σάκη Πρίττα, ο οποίος έκανε ατομικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, κατοχής μπάλας και τακτικής, με τους παίκτες να χωρίζονται σε υποομάδες και να κάνουν παιχνίδι μικρών αγωνιστικών χώρων. Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Ουζουνίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα